Skip to content

Houd 1,5 meter afstand, ook op het parkeerterrein!

Het zijn bijzondere tijden. Zowel voor jou, als voor ons. Wij willen benadrukken dat vrijwel iedere winkel op Woonboulevard Heerlen geopend is en dat de veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden nageleefd. Houd 1,5 meter afstand van elkaar, ook op het parkeerterrein! Er wordt hierop gecontroleerd. 

Goed nieuws is dat onze horeca geopend is. In de restaurants wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. Het restaurant van IKEA Heerlen is vooralsnog gesloten. Wij adviseren voor een bezoek aan een winkel de openingstijden op de eigen website van deze winkel te checken. Hier vind je de contactgegevens per winkel.

Privé shopsessie

Als extra service bieden een aantal meubel-, keuken- en sanitairwinkels een privé shopsessie aan. Overweeg je om een bezoek te brengen aan onze winkels en wil je met een specialist in gesprek gaan? Wij hebben de winkels waar het inplannen van een afspraak mogelijk is voor je op een rijtje gezet.  Hier vind je een overzicht met de contactgegevens van deze winkels!

Zo ben je verzekerd van de juiste aandacht voor jouw woonvraag.

Blijf gezond

Wij wensen je het beste toe en let goed op elkaar!

Woon TV
Houd jij ervan om woonprogramma's op TV te bekijken? Via ons eigen Woon TV-kanaal blijf jij op de hoogte van de laatste trends.
Meer
Binnenkijkers
Wij zijn ook helemaal fan van Binnenkijkers en daarom laten we je graag de mooiste interieurs in Limburg zien.
Meer
DIY
Steek je graag je handen uit de mouw? Dan zijn onze do it yourselves perfect voor jou.
Meer
Woontrends
Van welke woontrend en stijlthema houd jij? Ben je fan van modern of juist klassiek? Daar geven we je graag tips voor!
Meer
Woontips
Bekijk onze woontips, waarmee je je interieur eenvoudig nog leuker maakt!
Meer
Woon TV
Binnenkijkers
DIY
Woontrends
Woontips

Onze winkels

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, bed, bank, tafel, kast, accessoires of tuinmeubels? Bij Woonboulevard Heerlen vind je de nieuwste woontrends voor in en om je huis. En met het brede assortiment van onze 50 woonwinkels en bouwmarkten, maak je van je huis echt jouw thuis.