België: Woonwinkelen op Woonboulevard Heerlen

Woont u in België en wilt u woonwinkelen op Woonboulevard Heerlen? Met 50 speciaalzaken voor huis, tuin en vrije tijd, is Woonboulevard Heerlen de grootste woonboulevard van Europa. En met een winkelaanbod van 130.000 m² vindt u bij ons het perfecte item voor bij u thuis. Kom inspiratie opdoen, krijg deskundig advies, volg workshops en beleef ‘wonen’ in de breedste zin van het woord. Want of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank of grotere eettafel, een nieuwe slaapkamer, badkamer of keuken, bij Woonboulevard Heerlen in Nederlands Limburg helpen we u graag. Bovendien kunt u ook voor tuin- en verbouwprojecten bij ons terecht.

Slechts 40 minuten van Hasselt

Op slechts 40 minuten rijden van Hasselt ligt Woonboulevard Heerlen met meer dan 50 speciaalzaken op één plek. Parkeren is gratis en kan voor de deur.
Adres: In de Cramer 78, 6412 PM Heerlen (Nederland).

Plan uw route
Via onderstaand Google Maps-kaartje rijdt u makkelijk naar Woonboulevard Heerlen:

Algemene openingstijden

Openingstijden horeca

Ben je toe aan een heerlijk ontbijt, lunch of diner? Bijvoorbeeld een kopje koffie of thee met een lekker stuk Limburgse vlaai, een overheerlijk broodje, frites of een compleet diner? Onze restaurants serveren het met plezier voor je: Tuincafé bijSTOXBoer BietBufkesIKEAKentucky Fried ChickenSubway en Coffee & More.  Laat het je smaken!

Geopend op zondag en donderdagavond

De winkels en horeca van Woonboulevard Heerlen zijn 7 dagen per week geopend, 361 dagen per jaar en ook op zondag. U kunt daarom vrijwel iedere dag van het jaar naar In de Cramer in Heerlen komen om te woonwinkelen. Tijdens bovengenoemde openingstijden kunt u altijd terecht. Controleer voor de zekerheid wel even de openingstijden van de winkels die u wilt bezoeken: badkamers, tafels en stoelen, huisdieren, keukens, baby’s/kinderen, kasten, slaapkamers, tuin, lampen, vloeren, accessoires, woontextiel, banken en bouwmarkten en horeca.

Openingstijden Belgische feestdagen

De winkels van Woonboulevard Heerlen zijn geopend op zondag, Belgische feestdagen en brugdagen en op:

 • Goede Vrijdag
 • 2e Paasdag/Paasmaandag
 • Dag van de Arbeid 1 mei
 • Hemelvaartsdag
 • 2e Pinksterdag/Pinkerstermaandag
 • Nationale feestdag 21 juli
 • Maria Hemelvaart 15 augustus
 • Allerheiligen 1 november
 • Wapenstilstand 11 november
  2e Kerstdag
  Oudejaarsdag 31 december

 

6.2.5