Maak er wat moois van deze winter:
laat je nieuwe vloer vakkundig én helemaal gratis leggen!
Een nieuwe vloer is pas echt mooi als deze strak en vakkundig wordt gelegd. Wil jij een fijne sfeer in je huis en gun je jezelf deze winter een klusvakantie? Dat komt mooi uit, want Carpetright plaatst jouw kwaliteitsvloer deze winter niet alleen vakkundig, maar ook nog eens helemaal gratis. Zo kan jij lekker genieten met je voeten omhoog, terwijl wij je zorgen uit handen nemen! Dàt noemen wij nou een #thuisvakantie!

Dus of het nu je nieuwe tapijt-, PVC-, laminaat-, parket- of vinylvloer wordt: maak er wat moois van deze winter!

Looptijd: 23 november t/m 20 december 2020

Recommended Posts

Carpetright

Carpetright

Bij Carpetright Heerlen In de Cramer specialiseren wij ons al jaren in de verkoop van vloeren, vloerkleden, gordijnen en raamdecoratie.
Laat je inspireren en adviseren! Ons team staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het uitzoeken van jouw droomvloer en raambekleding. Zodra je samen met ons een keuze hebt gemaakt, meten wij gratis je woonruimte op. Wij vinden het net als jou belangrijk dat de vloer en raambekleding perfect geplaatst wordt. Daarom kunnen wij ook zorgen voor professionele plaatsing. Zo geniet jij snel van je nieuwe vloer en raambekleding!

Kom gerust eens langs bij onze winkel In de Cramer 15 in Heerlen.

Contact

Carpetright
In de Cramer 152
6412 PM Heerlen
T. +31 (0)45 575 41 74
www.carpetright.nl

6.2.5

Openingstijden