THUIS Magazine gaat digitaal!

Al sinds jaar en dag verschijnt twee keer per jaar ons inspiratiemagazine THUIS. Dit magazine werd tot op heden in printvorm uitgegeven. Het lag o.a. als meeneemexemplaar in alle winkels op de woonboulevard en werd daarnaast onder een groot aantal huishoudens, huis aan huis verspreid.

Maar, de wereld verandert en dus ook ons magazine!

De voorjaarseditie van THUIS 2021 zal voor het eerst volledig digitaal zijn en zit boordevol wooninspiratie. Door het magazine volledig digitaal aan te bieden kunnen wij u nog meer meenemen in onze wereld. Heeft u bijvoorbeeld een mooi item gezien in het magazine en wilt u het direct shoppen? Dat kan, want u kunt vanuit het magazine eenvoudig doorklikken naar het artikel bij de betreffende winkel. Ook kunt u gelijk contact opnemen met een medewerker van de betreffende winkel om een vraag te stellen.

Het magazine is zodanig vormgegeven dat u in een andere wereld komt als u eenmaal begint met lezen. U kunt via diverse wegen allerlei extra informatie vinden en inspirerende beelden bekijken. Een totaal andere beleving dan ons magazine in print uitgave, maar nog steeds met de vertrouwde pen van ons vaste redactieteam.

Inschrijven

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )