Skip to content

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Interieurworkshop 19 november

november 19 @ 18:30 - 21:00

€19

Wil jij zelf aan de slag met je interieur? Onze onafhankelijke interieurontwerpers Petra en Ingrid helpen je tijdens deze Interieurworkshop bij het maken van een interieurplan. Zo wordt je huis echt jouw thuis.

Interieurworkshop 19 november

EERST DE BASIS
Ten eerste krijg je een inleiding over hoe je een goede indeling van je ruimte maakt. Dit is de basis voor je ontwerp.

STYLING, KLEUR EN VERLICHTING
Daarna hoor je waar je op kunt letten bij het stylen van je woning en wat de invloed van kleur is. Ook leer je welke verlichting voor de juiste sfeer zorgt.

MOODBOARD
Hoe kan een moodboard je helpen bij het stylen van je woning?

JOUW INTERIEUR
*** Je gaat naar huis met een interieurplan voor jouw woonkamer ***

Vriendinnenuitje

Deze gezellige en leerzame avond is leuk als vriendinnenuitje. Nodig jij een vriendin, je moeder, dochter, zus, tante of buurvrouw uit?

Onafhankelijk interieuradvies

Deze workshop wordt aangeboden door de ondernemers van Woonboulevard Heerlen en gaat door bij voldoende aanmeldingen. Het advies is onafhankelijk. Kun je deze donderdag niet? We verzorgen deze workshop 1x per maand op donderdagavond. Kijk dus gerust ook even naar de andere data.

Gegevens

Datum:
november 19
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
€19
Evenement Categorie:

Organisator

Woonboulevard Heerlen

Locatie

Goossens wonen & slapen
In de Cramer 172
Heerlen, 6412 PM
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
IW201119
Wat leuk dat je zelf aan de slag gaat met je interieur! Hierbij ontvang je de uitnodiging voor de Interieurworkshop op donderdag 19 november 2019 om 18.30 uur. De Interieurworkshop duurt tot 21.00 uur. Denk je eraan om de volgende informatie mee te nemen: 1. Een plattegrond met indeling 2. Foto’s van de ruimte, dit kan gewoon op je telefoon of tablet Graag ontvangen wij je 5 minuten voor aanvang zodat we op tijd kunnen beginnen. Neem de uitgeprinte bon of de bon op je telefoon mee als bevestiging. De Interieurworkshop vindt plaats bij Goossens wonen & slapen, In de Cramer 178, 6412 PM Heerlen. Tot dan! Inspirerende groet, Petra en Ingrid Interieurontwerpers Woonboulevard Heerlen
19.00
10 beschikbaar