Elke maand heeft Thy-Thy, interieurontwerpster van Woonboulevard Heerlen, weer een aantal leuke tips. Deze uitgave is het thema ‘frisse start’, hoe zorg je voor meer sfeer in je interieur?

Breng een kleur aan op de muur of voeg een nieuwe tint toe met accessoires. In het voorjaar zijn dat lichte kleuren, bijvoorbeeld de nu zo populaire pasteltinten, die zorgen voor een frisse start. Of ga voor een van de trendkleuren, zoals okergoud. Een typische tint die meteen vrolijkheid en sfeer creëert. Met het toepassen van kleur zorg je op een subtiele manier voor vernieuwing. Een paar kleurrijke accenten kunnen al veel doen, denk aan een plaid, een aantal nieuwe kussens, wat kaarsen en wat bloemen, een plant of een bijzondere leeslamp. Vaak kun je met wat kleine en toch opvallende spullen een totaal nieuwe uitstraling geven aan je interieur. Ga dus voor kleur!

Doe inspiratie op bij een van de 50 speciaalzaken op de Woonboulevard in Heerlen. Winkels die dicht bij elkaar liggen, waar je gemakkelijk naar binnen loopt, gratis parkeert en voor elke smaak en stijl, in elke prijsklasse wel wat vindt. Succes!

Activiteiten Woonboulevard

Inspirerende workshops
Woonboulevard Heerlen biedt als extra service leuke workshops aan tegen een gereduceerd tarief van slechts € 9,- in plaats van € 25,-. Zo ga je bij de workshop indeling aan de slag met een plattegrond, bij styling en kleur ga je een moodboard maken en bij verlichting maak je een lichtplan. Kijk voor de mogelijkheden op www.woonboulevardheerlen.nl

Persoonlijk interieuradvies
Nog een service van Woonboulevard Heerlen, professioneel interieuradvies voor de sterk gereduceerde prijs van slechts €19,-. Neem plattegrond en/of foto’s mee en leg je vragen voor aan de interieurstylistes. Zij bespreken de mogelijkheden en komen met concrete tips voor jouw situatie. Kijk voor de data en verdere informatie op www.woonboulevardheerlen.nl

Inspiratiedagen
Woonboulevard Heerlen inspireert! Op 7, 8, 9 en 10 april organiseert Woonboulevard Heerlen de inspiratiedagen, een inspirerend woonevent voor alle bezoekers van de woonboulevard. Donderdag vindt een workshop over kleur in je interieur plaats van 18.30 – 21.00 uur, kosten hiervoor zijn slechts €9,-, inschrijven kan via stylingadviezen@woonboulevardheerlen.nl. Vrijdag, zaterdag en zondag kun je van 12 tot 16 uur terecht voor gratis tuin- en interieuradvies, inspirerende lezingen en een leuke upcycling workshop.

Ook interessant