De Goossens inspiration store in Heerlen, die zich op de grootste woonboulevard van Europa bevindt, is gerestyled naar de mooiste winkel van het Zuiden! De hele winkel is compleet vernieuwd volgens het laatste Goossens storeconcept. Dat betekent een stijlvolle inspiratiezone waar woon-, eet- en slaapkamers in allerlei stijlen samenkomen, verschillende studio’s waar je zelf je favoriete items kunt personaliseren en een Green Room waar je terecht kunt voor 2D of 3D interieuradvies. 

“We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en staan dan ook te popelen dit aan onze klanten te laten zien tijdens de Grand heropening van woensdag 6 tot en met zondag 10 juli”, aldus algemeen directeur Bart Goossens. Ervaren adviseurs nemen de klanten mee op reis naar ultiem woongeluk en gaan met prangende vragen en uitdagende woondilemma’s aan de slag. Door middel van een 2D of 3D interieuradvies wordt het complete plaatje voor klanten een stuk duidelijker wat helpt bij de keuze voor nieuwe meubels. De uitkomst is vervolgens een persoonlijk en uniek interieur waarin klanten zichzelf ‘eindelijk thuis’ voelen. En dat altijd voor de beste prijs en service. 

Waanzinnige shopping experience 

Wie deze winkel van 5.500 m2 binnentreedt, bevindt zich direct in een inspirerende woon- en slaapwereld waarin de mooiste interieuritems worden gepresenteerd in prachtig gestylde settings. Klanten kunnen hier zelf de complete meubelcollectie ervaren: het optimale comfort, de beste kwaliteit, rijke materialen en waanzinnige kleuren. Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten en bedden. Bovendien zijn er items om je interieur mee af te stylen voor meer sfeer. Zoals stijlvolle lampen, trendy vloerkleden en catchy woonaccessoires. 

Unieke Goossens stoffencollectie 

Naast verrassende interieuritems, ontdekken klanten er ook tal van personaliseermogelijkheden. Want naast de voorraaditems die snel worden geleverd, kunnen klanten voor hun gestoffeerde Goossens bank of stoel zelf het materiaal en de kleur bepalen. En die keuze is reuze, want onlangs heeft Goossens een eigen unieke stoffencollectie gelanceerd, waardoor er 1600 extra mogelijkheden zijn. Hiermee wordt iedere woonwens vervuld en gaat het familiebedrijf geen woonuitdaging uit de weg. 

Goossens Heerlen bezoeken? 

“Bezoekers vinden er alle ingrediënten om zelf het ‘eindelijk thuis’ gevoel te ervaren. Wij nodigen iedereen van harte uit om ons te bezoeken en de sfeer te proeven”, aldus Goossens. De winkel in Heerlen is zeven dagen per week te bezoeken op de woonboulevard in Heerlen. De exacte openingstijden zijn te vinden op www.goossens.nl. Het officiële openingsfeest vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 juli. Naast waanzinnige heropeningsdeals, lekkere hapjes en andere festiviteiten, worden bezoekers getrakteerd op een goedgevulde goodiebag met onder andere een kortingsvoucher t.w.v. 50,-. 

 

Ook interessant