Interieurontwerper Ingrid Hochstenbach van The Restyling maakte speciaal voor Woonboulevard Heerlen een moodboard. Met pastelroze en natuurlijk groen, creëert ze een rustgevende woonstijl.

Woonboulevard Heerlen moodboard Beste interieurontwerper van Limburg pastel interieur

 

Leef je (woon)dromen!

Ingrid werkt graag vanuit een gezegde bij het ontwerpen van een interieur. Zo baseerde ze dit moodboard op ‘To find your balance, be led by your dreams’, waarbij ‘balans’ en ‘dromen’ voor haar de toverwoorden zijn. Zorg voor balans in je leven, door plezier te hebben in je werk en thuis te komen in een interieur dat precies goed in balans is. En zet je hier ook voor in: dus leef al je dromen!

Romantisch interieur

Het moodboard van Ingrid laat ons zien dat ze voor pastelroze en vergrijsde groentinten kiest. Complementaire kleuren die elkaar perfect aanvullen, ook in een interieur. Door dit aan te vullen met veel wit en plantengroen, ontstaat een romantische vibe. Daar wil je toch in thuiskomen?

Lieflijke accessoires

De lieflijke en moderne retro accessoires laten zien dat aandacht aan details is besteed. Het geeft ons een inkijkje in de bewoners van deze woning.  De planten en de afbeelding van de flamingo halen letterlijk de natuur naar binnen. En zeg nou zelf: wie wil nou niet meteen een heerlijk kopje koffie drinken met een goede vriendin of de buurvrouw als je deze prachtige kopjes ziet?

Ook interessant