Inspiratie

Laat je verrassen door onze experts en doe nieuwe inspiratie voor bij je thuis op. Kijk bijvoorbeeld eens binnen bij iemand anders, bepaal je eigen woonstijl en lees ons magazine THUIS. Of ga er eens lekker voor zitten en laat je inspireren door onze vlogs via Woon TV. Zo krijg je tips en adviezen voor mooi en sfeervol wonen.

Werelds wonen

Nu we de aardbol nog even niet zomaar kunnen bereizen, halen we de wereld gewoon in huis. Invloeden van Japan tot Zweden, van Mexico tot Afrika, ze zijn leuker dan

Je eigen verborgen relax plekje in huis, zo doe je dat:

Of je nou strest door werk of strest doordat andere mensen stressen, als je de woonkamer deelt met je gezin is de kans groot dat je af en toe liever

Ontwerp je hippe, gezellige, opvallende… toiletruimte?

Toegegeven, het toilet is niet de meest glorieuze ruimte in je huis, maar laat hem daarom niet aan jouw designeroog ontsnappen! Gemiddeld gaan we namelijk zo’n 2190 keer per jaar een plasje plegen. Oef, dat is te veel tijd om door te brengen tussen de jaren-tachtig tegeltjes. Dus, kieper die oude verjaardagskalender eruit, we gaan je toilet een make-over geven.

Weg met kale muren! Wat hang jij op?

Het afgelopen jaar hebben we redelijk wat tijd doorgebracht binnen de muren van ons huis. Tijd voor iets nieuws om naar te kijken. Lege witte vlakken? Gaap, we zijn creatiever

Tuinklusjes in de winter – hup naar buiten jij!

Ja, ook wij houden van lekker onder een dekentje op de bank zitten, met een warme kop thee. Maar daar kun je nóg beter van genieten als je eerst lekker
Hoe een bedframe de toon zet in je slaapkamer

Hoe een bedframe de toon zet in je slaapkamer

Even heel eerlijk zijn: is je slaapkamer een beetje saai? Dat is oké, we gaan er samen iets aan doen. Misschien ligt je matras nog prima, maar ben je een beetje uitgekeken op je algehele inrichting. En of je nu een verbouwprojectje aangaat, of je slaapkamer gewoon even wilt opfrissen: alles draait om de keuze van je bedframe.
"Hoe kies ik de perfecte bank?"

“Hoe kies ik de perfecte bank?”

Inez is op zoek naar een nieuwe bank: "Hoi, onze bank stamt nog uit mijn studententijd en is nu echt gaar. We moeten dus op zoek naar een nieuwe, maar hoe kies ik de perfecte bank?”
Keukentrend Woonboulevard Heerlen

Zwart, smart en duurzaam: dé laatste keukentrends

Ga jij dit keer dan eindelijk voor die keukenrenovatie waar je al zo lang van droomt? Weg met die bruine tegeltjes, wiebelende kraan en beschadigde kastjes, het is tijd voor een op en top moderne keuken! Met maar liefst tien keukenzaken is de Woonboulevard een mekka voor keukenshoppers, maar eerst moet je weten hoe je jouw keuken wilt vormgeven. We nemen de drie grootste keukentrends van dit jaar met je door.

“Hoe decoreer ik mijn woonkamer?”

Wij kregen een leuke vraag van Marina: “Ik ben op zoek naar nieuwe accessoires voor mijn woonkamer. Hoe kies ik de juiste items en voor welke kleuren ga ik?” Dat zoeken wij voor je uit!