Inspiratie

Laat je verrassen door onze experts en doe nieuwe inspiratie voor bij je thuis op. Kijk bijvoorbeeld eens binnen bij iemand anders, bepaal je eigen woonstijl en lees ons magazine THUIS. Of ga er eens lekker voor zitten en laat je inspireren door onze vlogs via Woon TV. Zo krijg je tips en adviezen voor mooi en sfeervol wonen.

Hoe een bedframe de toon zet in je slaapkamer

Hoe een bedframe de toon zet in je slaapkamer

Even heel eerlijk zijn: is je slaapkamer een beetje saai? Dat is oké, we gaan er samen iets aan doen. Misschien ligt je matras nog prima, maar ben je een beetje uitgekeken op je algehele inrichting. En of je nu een verbouwprojectje aangaat, of je slaapkamer gewoon even wilt opfrissen: alles draait om de keuze van je bedframe.
"Hoe kies ik de perfecte bank?"

“Hoe kies ik de perfecte bank?”

Inez is op zoek naar een nieuwe bank: "Hoi, onze bank stamt nog uit mijn studententijd en is nu echt gaar. We moeten dus op zoek naar een nieuwe, maar hoe kies ik de perfecte bank?”
Keukentrend Woonboulevard Heerlen

Zwart, smart en duurzaam: dé laatste keukentrends

Ga jij dit keer dan eindelijk voor die keukenrenovatie waar je al zo lang van droomt? Weg met die bruine tegeltjes, wiebelende kraan en beschadigde kastjes, het is tijd voor een op en top moderne keuken! Met maar liefst tien keukenzaken is de Woonboulevard een mekka voor keukenshoppers, maar eerst moet je weten hoe je jouw keuken wilt vormgeven. We nemen de drie grootste keukentrends van dit jaar met je door.

“Hoe decoreer ik mijn woonkamer?”

Wij kregen een leuke vraag van Marina: “Ik ben op zoek naar nieuwe accessoires voor mijn woonkamer. Hoe kies ik de juiste items en voor welke kleuren ga ik?” Dat zoeken wij voor je uit!
Nieuw huisdier? Zorg voor zijn 4 basisbehoeften!

Nieuw huisdier? Zorg voor zijn 4 basisbehoeften!

Of je nu thuiskomt van werk of vijf minuten bent weggeweest, je wordt begroet alsof je een jaar weg was. Een kwispel, een kopje, een twiet of een… blub? Welk dier je ook als gezelschap hebt gekozen, ze maken je huis levendiger en een fijn plekje om terug te komen. Die liefde verdient een uitstekende verzorging en we helpen nieuwe baasjes graag om aan de belangrijkste behoeftes van hun dier te voldoen.
Hoe maak je jouw interieur bijzonder? Durf te durven!

Hoe maak je jouw interieur bijzonder? Durf te durven!

Zoals jij is er maar één. Dat vinden we fantastisch, want unieke mensen hebben unieke smaken en uit al die ideeën komen de mooiste interieurs voort. Daarom hopen we je dat jij je creativiteit niet beteugelt wanneer het tijd is voor het herinrichten van een ruimte. Als we durven de conventies los te laten en keuzes maken die misschien spannend zijn, ontstaan vaak de meest bijzondere interieurs.
(Rol)gordijnen, jaloezieën of panelen?

(Rol)gordijnen, jaloezieën of panelen?

Tja, als je op een druilerige herfstdag door de ramen tuurt, moet er toch zeker iets moois voor hangen. Tijd voor een vervanger van je stoffige oude gordijntjes? Ga dan eerst even op onderzoek uit, bijvoorbeeld bij Carpetright, om te zien welke raamverduistering bij jouw woonsituatie past!
Lief en zacht: het perfecte kinderbed kiezen

Lief en zacht: het perfecte kinderbed kiezen

Of je nou net bevallen bent, of je dreumes al bijna zijn box uitklautert: iedereen wil dat z’n kleintje lekker ligt. Een goede nachtrust voor je kind draagt namelijk ook bij aan het halen van je eigen uurtjes slaap… Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een kinderbed?
Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Welke kwaliteiten zoek je in een badkamermeubel?

Je kruipt uit bed, wandelt naar je badkamer en trekt een kastdeur of lade open om je te verzorgen. Je badkamermeubel is vaak het eerste en laatste meubel dat je op een dag gebruikt, en je deelt het ook nog eens met al je gezinsleden. Die kan maar beter van goede kwaliteit zijn dus!