Inspiratie

Laat je verrassen door onze experts en doe nieuwe inspiratie voor bij je thuis op. Kijk bijvoorbeeld eens binnen bij iemand anders, bepaal je eigen woonstijl en lees ons magazine THUIS. Of ga er eens lekker voor zitten en laat je inspireren door onze vlogs via Woon TV. Zo krijg je tips en adviezen voor mooi en sfeervol wonen.

Kleurrijk, zacht, warm en wollig – tijd voor een karpetupgrade!

Kleurrijk, zacht, warm en wollig – tijd voor een karpetupgrade!

Ken je dat? Dat je interieur er al zo lang hetzelfde uitziet dat je er helemaal niet écht meer naar kijkt? Er is niets mis mee, het is nog steeds mooi, maar je wordt er niet meer door geprikkeld. Als je jezelf hierin herkent, is het tijd voor een upgrade. Een van de makkelijkste manieren om dat te doen, is met het perfecte karpet.
Opfrissen van je huis Woonboulevard Heerlen

Het opfrissen van je interieur

Planten die er wat beteuterd bij hangen, stoffige hoekjes die wel iets leuks kunnen gebruiken. Een muur die een ander kleurtje nodig heeft of een nat doekje om het geheel op te frissen. Tijd voor een nieuwe start.
Ode aan de hoekbank

Ode aan de hoekbank

Of je nu alleen woont, en een knus hoekje wilt om te studeren of werken. Of met z’n tweetjes een hangplekje nodig hebt voor het Netflixen. Of met een heel gezin gebruik maakt van de bank. Een hoekbank heeft iets knus, iets huiselijks. Zelfs voor de hond of kat (wanneer die op je bank mogen) is dat hoekje een felbegeerd plaatsje waar je vaak met ze om zal moeten wedijveren. Dit is onze ode aan de hoekbank.
In de spotlight: de glazen lamp

In de spotlight: de glazen lamp

Misschien wel de grootste trend in verlichting in 2020 is de glazen lamp. En die mag dan ook echt groot zijn! In al zijn eenvoud weet deze designverlichting ieder type interieur te complimenteren. Omdat deze lampen geen massieve blokken aan je plafond of wand zijn, vermengen ze zich met de rest van je inrichting, maar nemen ook hun eigen plekje om te shinen in.
Nieuw bed: boxspring vs. lattenbodem

Nieuw bed: boxspring vs. lattenbodem

Time to get comfy! Is je matras versleten, krijg je een nieuw bed, krijgt je slaapkamer een make-over of heb je last van rugklachten? Allemaal goede redenen om te investeren in een nieuw matras. Dat is namelijk een investering in je nachtrust en dus ook je fysieke en mentale gezondheid. En wat is er nu luxueuzer dan in een heerlijk nieuw matras wegzinken?
De open kast – show ‘m what you got!

De open kast – show ‘m what you got!

Een open kast is een instant pronkstuk in je kamer, en geeft je heel wat mogelijkheden. De inrichting ervan vraagt wel wat planning, en daar willen we het vandaag met je over hebben. Je wilt namelijk je leuke decoratieve items kunnen vertonen zonder dat ze verdwijnen in het geheel of rommelig overkomen.
Klustijd: zo plan je je project

Klustijd: zo plan je je project

Je huis verduurzamen, een inbouwkast plaatsen, of een nieuwe schutting in de tuin? Wat je ook budgetteert aan tijd en geld, het wordt áltijd meer. Dat zal iedereen je vertellen die al een verbouwing of klusproject achter de rug heeft. Dat is misschien wel zo, maar wij gaan je helpen om een goede klusplanning op te stellen zodat je teleurstellingen minimaliseert.
Dit is waarom een ronde eettafel de oplossing is

Dit is waarom een ronde tafel dé oplossing is

Waarom recht denken als het ook rond kan? Als we op zoek zijn naar een eettafel wordt vaak voor een rechthoekig model gekozen. Maar wist je dat de ronde tafel helemaal hip is? Rond is mooi, het doorbreekt zo lekker alle rechte lijnen en heeft nog veel meer pluspunten. Lees hier waarom een ronde tafel dé oplossing is. Op Woonboulevard Heerlen shop je de mooiste modellen.
De baby komt eraan! En jij bent goed voorbereid met het juiste ‘werkstation’.

De baby komt eraan! En jij bent goed voorbereid met het juiste ‘werkstation’

Wat geweldig dat jij straks een nieuw mensje op de wereld mag verwelkomen. Je gaat heerlijk mogen genieten van zijn geluidjes, zijn lachjes en helaas ook zijn -uh- poepjes. Of het nu je eerste is, of dat je al een doorgewinterde mama bent, je weet wat er gaat komen: luiers. Heel. Veel. Luiers. We willen je niet ontmoedigen maar gemiddeld gebruikt een kindje zo’n 7.300 luiers. Daarom is het oh zo belangrijk dat je een goed ‘werkstation’ hebt om ze te verwisselen.