Inspiratie

Laat je verrassen door onze experts en doe nieuwe inspiratie voor bij je thuis op. Kijk bijvoorbeeld eens binnen bij iemand anders, bepaal je eigen woonstijl en lees ons magazine THUIS. Of ga er eens lekker voor zitten en laat je inspireren door onze vlogs via Woon TV. Zo krijg je tips en adviezen voor mooi en sfeervol wonen.

Licht in de duisternis, de lampen van dit moment op Woonboulevard Heerlen

Licht in de duisternis: dé lampen van dit moment

Licht in de duisternis: dé lampen van dit moment. Een interieur-essential die door velen waarschijnlijk over het hoofd wordt gezien is de lamp. Wie tast er nou graag in het duister? Niet elke ruimte in huis heeft een bureau of fauteuil nodig, maar wel minimaal één lamp. Je wilt bovendien dat je lampen zo tijdloos mogelijk zijn; elk jaar op de ladder staan om alweer die kroonluchter te vervangen is misschien wat te veel van het goede. Maar tegelijkertijd moeten lampen ook meegaan met interieurtrends. Lastig!
Bouw je badkamer om tot wellness-oord Woonboulevard Heerlen

Bouw je badkamer om tot wellness-oord

Bouw je badkamer om tot wellness-oord. Na een stressvolle week is er weinig fijners dan een dagje naar de sauna. Toch heb je daar niet altijd de tijd voor, ook al heb je wel behoefte aan ontspanning. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei manieren om je badkamer om te toveren tot je eigen kleine wellness-paradijsje. Zo hoef je niet meer de deur uit om te kunnen relaxen en jezelf op te laden. De badkamer inrichten tot een wellness-oord hoeft bovendien helemaal niet moeilijk te zijn.
Vijf tips om het inrichten van je woonkamer gemakkelijker te maken Woonboulevard Heerlen

Vijf tips om het inrichten van je woonkamer gemakkelijker te maken

Vijf tips om het inrichten van je woonkamer gemakkelijker te maken. Het inrichten van je woonkamer is een klus op zich. Een leuke uitdaging waar het nodige denkwerk aan te pas komt. En dat begint met een goede indeling vinden. Waar kun je wat het beste een plek geven en gaat dat dan passen? Tips en tricks bij het inrichten.
Woningsdag Koningsdag Woonboulevard Heerlen Knutselwedstrijd kinderen

4 tips voor een perfecte Woningsdag!

4 tips voor een perfecte Woningsdag! De Oranjebond doopt Koningsdag dit jaar officieel om tot Woningsdag. Nu we allemaal thuisblijven, is het des te belangrijker om een gezellige omgeving te creëren. Maar hoe maak je jouw huis dan Woningsdagproof? Dat klinkt als een klus voor ‘Vraag het Jenneke' van Woonboulevard Heerlen.
Prijswinnaar Lianne uit Sittard Beste interieurontwerper van Limburg 2020 Woonboulevard Heerlen

And the winner is… Lianne (Beste interieurontwerper van Limburg 2020)

Lianne Rouschop uit Sittard won afgelopen oktober de wedstrijd Beste interieurontwerper van Limburg 2019. De zoektocht van Woonboulevard Heerlen leverde meer dan 350 inzendingen op. Allemaal mooie en creatieve moodboards,
Zo richt je in 2020 je woning in

Zo richt je in 2020 je woning in

In 2020 geven we ons huis een menselijk gevoel. Het interieur van onze woning helpt ons om tot rust te komen, thuis geven we onze creativiteit vrij spel. En hierbij
Zo kun je je keuken optimaal indelen

Zo kun je je keuken optimaal indelen

Hoe kun je je keuken optimaal indelen? Of je nou wel of geen keukenprins(es) bent: de keuken is één van de belangrijkste plekken in huis. En als er budget en
Woonboulevard Heerlen: voor kinderen een feestje

Woonboulevard Heerlen: voor kinderen een feestje

‘Zullen we er even tussenuit gaan vandaag? We moeten nog even naar Woonboulevard Heerlen voor wat spullen! Maar… wat doen we met de kinderen?’ Kinderen kun je gelukkig met een
Jenneke werkt bijSTOX

Jenneke werkt bijSTOX

Dit is Jenneke werkt bij! Deze keer bijSTOX met een uitgebreid huis-, tuin- en dierassortiment. Deze serie is gemaakt door Woonboulevard Heerlen waarin vlogger Jenneke een dag mee loopt bij een van onze 50 woonwinkels. Ze gaat werken bij onze verschillende woonwinkels en neemt ons achter de schermen mee.