WBH_logo_camp_IOL@2x

New talent edition

Word jij de beste interieurontwerper van Limburg?

Woonboulevard Heerlen is op zoek naar aanstormend talent van alle leeftijden. Dames en heren die styling in de vingers hebben. Dus ontdek je eigen creativiteit, ga aan de slag met een inspirerend moodboard en maak kans op €1.000,-, €2.000,- of €3.000,- shoptegoed!

Focus op nieuw talent

De wedstrijd die Woonboulevard Heerlen in 2019 voor het eerste organiseerde, blijkt veel mensen uit alle hoeken van Nederlands en Belgisch Limburg te prikkelen: vele inspirerende moodboards zijn al voorbij gekomen. Reden te meer om ook in 2021 weer op zoek te gaan naar de beste interieurontwerper van Limburg. En dit keer te gaan voor: the new talent edition!

Wat is een moodboard

Vaak zijn er ideeën genoeg om een ruimte in te richten. Maar het vinden van de juiste kleurcombinatie of het mixen van materialen en stijlen? Dat is toch meestal een hele zoektocht. Een moodboard helpt hierbij. Het is een sfeercollage van afbeeldingen die bij jouw gewenste stijl passen. Het laat zien wat wel en wat niet werkt. Op een moodboard kun je gemakkelijk weghalen en toevoegen en zo je ideale sfeer bepalen. En als je klaar bent met je digitale moodboard of met je papieren variant heb je mooi een houvast om je droominterieur bij elkaar te shoppen. Ideaal.

Inspiratie verzamelen

Woonboulevard Heerlen

Op de woonboulevard in Heerlen zijn 52 interieurzaken gevestigd op 130.000 m2. Het is de plek waar alles op het gebied van wonen samen komt. Met ruim 1000 winkelmedewerkers is het daarnaast een werkgever van formaat in de regio Zuid-Limburg. Door het delen van tips en tricks bij het inrichten helpen we jou als interieurliefhebber om de kneepjes van het vak te leren.

Deze website

De website van Woonboulevard Heerlen, woonboulevardheerlen.nl, is dan ook het digitale platform waar de laatste trends en interieurweetjes van diverse experts worden gepubliceerd. Interessante informatie die je op weg helpt om de beste interieurontwerper van Limburg te worden.

Digazine THUIS

En wat dacht je van het digitale magazine THUIS dat twee keer per jaar door Woonboulevard Heerlen wordt uitgegeven. Boordevol inspiratie en nieuwe woontrends, een must-read! Kijk op magazine.woonboulevardheerlen.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief via woonboulevardheerlen.nl.

Persoonlijk interieuradvies

Woonboulevard Heerlen inspireert! En maakt die inspiratie helemaal op maat met een persoonlijk interieuradvies. Er zijn nog wat data vrij om al je interieurvragen aan een onafhankelijk interieurontwerper te stellen, kijk op woonboulevardheerlen.nl/events. Zo word je persoonlijk op weg geholpen naar je droominterieur of krijg je nog wat leuke ideeën of handige tips om je ideale moodboard voor de wedstrijd te maken.

Tips voor het maken van je moodboard

Je moodboard is de basis voor je interieurplan. Het laat zien welke stijl en sfeer je voor ogen hebt bij het inrichten, welke kleuren en vormen je gaat toepassen. Maar dat wil niet zeggen dat er alleen maar woonafbeeldingen op staan. De kleurschakering in een bloem of de nieuwste mode kunnen ook inspiratiebron zijn.

Tip 1

Bedenk op welke manier je je moodboard wilt vormgeven. Ga je voor Pinterest of geef je het liever zelf vorm met Photoshop of een van de handige digitale tools die op internet te vinden zijn? Of ben je meer een liefhebber van schaar en lijm en ga je aan de slag op mooi papier?

Tip 2

Gebruik het moodboard om je favoriete stijl te ontdekken. Verzamel alle afbeeldingen die je mooi vindt maar ga vervolgens wel selecteren. Haal weg wat niet past en kom zo tot de kern: jouw persoonlijke woonstijl.

Tip 3

Laat je favoriete kleuren, materialen en vormen terugkomen. Probeer ook hier een lijn in te ontdekken en haal weg wat te veel is.

Tip 4

Wissel grote en kleine afbeeldingen af, overzichtsfoto’s en detailopnames. Verzamel ook stalen van de mooiste materialen. Zo kun je goed benadrukken wat je echt mooi vindt en krijgt het moodboard diepte.

Je moodboard kan tot zondag 14 november 2021 23.59 uur ingediend worden. 

Bekendmaking van de winnaars

Op maandag 13 december maken we in de ochtendshow van Qmusic Limburg bekend wie de winnaar is van de hoofdprijs van € 3.000,- shoptegoed op Woonboulevard Heerlen samen met een onafhankelijk interieurontwerper. De winnaar wordt geïnterviewd door de dj van Qmusic Limburg. De overige winnaars ontvangen bericht van Woonboulevard Heerlen, telefonisch of per mail.

Ook maken we op 13 december op deze webpagina bekend welke moodboards shoptegoed op Woonboulevard Heerlen hebben gewonnen. Alle deelnemers ontvangen hierover een bericht in hun mailbox. Over de winnende moodboards en de spelvoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

6.2.5

Meedoen is eenvoudig

Woonboulevard Heerlen is benieuwd naar het interieurtalent van Limburg. Dus word je blij van styling, doe je niets liever dan je woonruimte veranderen? Iedereen mag meedoen aan deze talentenwedstrijd, jong en oud. Laat zien wat je in huis hebt en go for it!

Bekendmaking van de winnaars

Op maandag 13 december maken we in de ochtendshow van Qmusic Limburg bekend wie de winnaar is van de hoofdprijs van € 3.000,- shoptegoed op Woonboulevard Heerlen samen met een onafhankelijk interieurontwerper. De winnaar wordt geïnterviewd door de dj van Qmusic Limburg. De overige winnaars ontvangen bericht van Woonboulevard Heerlen, telefonisch of per mail.

Ook maken we op 13 december op deze webpagina bekend welke moodboards shoptegoed op Woonboulevard Heerlen hebben gewonnen. Alle deelnemers ontvangen hierover een bericht in hun mailbox. Over de winnende moodboards en de spelvoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd.

stap_1@2xCreated with Sketch.

Maak een inspirerend moodboard

stap_2@2xCreated with Sketch.

Vul onderstaand formulier in en upload je moodboard

stap_3@2xCreated with Sketch.

Deel je moodboard uiterlijk zondag 14 november 2021

Helaas is het niet meer mogelijk om je moodboard in te zenden…