All I want for Christmas is….. Dirk Draak ontmoeten! Draakje heeft Sinterklaas weer teruggezet op de boot naar Spanje en heeft helemaal zin in de kerst. Alle kleine Dirk Draak fans kunnen tussen 7 december t/m 21 december Kerstdraakje ontmoeten bij Prénatal!

Tijdens een bezoek van Kerstdraakje kunnen de kindjes op de foto met Draakje. Draakje zal tijdens de bezoeken helemaal in kerstlook zijn met een hele mooie kerstmuts. Ook voor de kleine Draakje fans liggen er kerstmutsen klaar. Iedereen kan daardoor in kerstsfeer met Kerstdraakje op de foto. Leuk!

WIN een Draakje cadeaupakket!

Alle bezoekers die hun leuke kerstfoto delen op social media met de hashtag #kerstdraakje, maken kans op een prijs! Er worden namelijk drie Draakje cadeaupakketten ter waarde van 50 euro verloot. De winnaars worden bekend gemaakt op http://blog.prenatal.nl/draakje-kerst/

Wie, wat & wanneer

Dirk Draak is de mascotte van Prénatal. Het vriendelijke draakje is op verschillende producten in de winkels van Prénatal te vinden. Tijdens de het bezoek van Draakje komt de groene mascotte tot leven en krijgen alle fans de kans om het vriendelijke draakje te ontmoeten. Benieuwd waar en wanneer Kerstdraakje op bezoek komt in onze megastores? Kijk op http://blog.prenatal.nl/draakje-kerst/ voor het bezoekschema. Hopelijk zien je we jullie allemaal tussen 7 en 21 december in één van onze megastores. Tot dan!

 

Prénatal_draakje_A3 poster7_Heerlen