Hij is bijna niet meer weg te denken uit een modern interieur: de loveseat. Een loveseat is een kleine bank, of een luxe stoel – het is maar hoe je het bekijkt. De naam zegt het al: het is het ideale liefdesnestje, want je kunt niet anders dan gezellig tegen elkaar aankruipen in dit luxe zitmeubel. En heb je vooral ‘even ruimte voor jezelf nodig’, dan claim je het bankje toch lekker in je eentje met een goed boek?

De loveseat

Een loveseat is niet alleen heel praktisch (immers: twee zitplaatsen erbij!), maar vooral ook ontzettend leuk in elke inrichting. Zet je hem in de woonkamer, dan maak je je zithoek groter en completer. Maar ook in je slaapkamer staat hij goed, en je creëert er meteen wat meer zitruimte mee. Of ga je voor uitdaging en zoek je een loveseat voor in de keuken of in de tuin? Gelukkig is Goossens Wonen & Slapen zo ‘XXL’ dat je er voor elke plek in je huis een geschikte loveseat zult vinden.

Goosssens Wonen & Slapen
Goosssens Wonen & Slapen

Op elk potje past een dekseltje

Oftewel: bij elk interieur past een perfect bankje. Je kiest namelijk de stof en kleur die past bij jouw interieur. Kies je voor leer, dan oogt de loveseat meteen stijlvol en tijdloos. Ga je voor stof, dan geeft dat een warmere uitstraling. Daarnaast kun je vaak nog kiezen voor verschillende vullingen in je kussens, maar daarvoor zul je toch echt zelf even moeten komen voelen (#vervelendhoor). Bij Montèl, de grootste zitspecialist van Nederland, vinden ze het gelukkig geen enkel probleem als je op al hun loveseats – van eigen ontwerp! – komt proefzitten.

Montèl Heerlen
Montèl Heerlen

Aan keuze geen gebrek

Wil je naast een loveseat als nieuwe toevoeging ook de rest van je interieur een upgrade geven? Gezellige kussens, een matchend tv-meubel of een matras dat net zo zacht is als je loveseat? Shop het allemaal bij Knibbeler, Trendhopper en DFS Heerlen, waar ze met je meedenken in de nieuwste trends. En als je er nog niet helemaal uit bent welke loveseat het best bij jou past, kun je je in elke winkel laten adviseren over de beste opties. Voordat je het weet neem je met jouw lover – of dat nou een persoon of een gezellig huisdier is – plaats op je nieuwe bankje.

DFS Heerlen
DFS Heerlen

Ook interessant