Voor alle kleine fans van Dirk Draak organiseert Prénatal een leuk uitje: Ontmoet Draakje & Sinterklaas! Alle 19 Prénatal megastores krijgen in de periode van 13 november t/m 4 december bezoek van Draakje en Sinterklaas. Kinderen kunnen tijdens dit bezoek hun speciale verlanglijstje van Prénatal inleveren en maken dan kans om een cadeautje van hun lijstje te winnen!

Tijdens het bezoek kunnen kinderen hun verlanglijstjes, tekeningen en kleurplaten persoonlijk aan de Sint geven. En Piet is er ook natuurlijk bij met strooigoed! De bezoeken van Dirk Draak staan gepland op woensdagen, zaterdagen en zondagen.

Cadeautje winnen!

Het speciale Prénatal verlanglijstje zal voorafgaand aanwezig zijn in de megastores, maar is ook via blog.prenatal.nl/draakje-sint te downloaden. Tijdens het bezoek van Draakje & Sint kunnen de kinderen hun verlanglijstje persoonlijk overhandigen. De kleine fans maken kans om de cadeautjes van het lijstje te winnen t.w.v. 50,-. In iedere megastore zal aan het eind van het bezoek een winnend verlanglijstje trekken uit alle ingeleverde verlanglijstjes. De winnaars worden begin december bekendgemaakt op de blog van Prénatal.

Dirk Draak

Dirk Draak is de mascotte van Prénatal. Het vriendelijke draakje is op verschillende producten in de winkels van Prénatal te vinden. Tijdens de het bezoek van Draakje komt de groene mascotte tot leven en krijgen alle fans de kans om het vriendelijke draakje te ontmoeten.

Prénatal_Draakje_A3_poster_Heerlen

Recommended Posts