Spelvoorwaarden –  Wie wordt de beste interieurontwerper van Limburg?

Woonboulevard Heerlen is op zoek naar de beste interieurontwerper van Limburg. Heb jij een liefde voor styling of ben je een aankomend talent? Laat ons zien wat je in huis hebt en maak een inspirerend moodboard. Dit bord met sfeerbeelden is een leidraad voor het bepalen van een interieurstijl en voor het inrichten van een ruimte. Door een moodboard in te leveren, maak je kans op:

1e prijs  1-op-1 shopsessie met een shoptegoed van € 3.000,- samen met een onafhankelijk interieurontwerper

2e prijs shoptegoed van € 2.000,-

3e prijs  shoptegoed van € 1.000,-

Een moodboard maken

 1. Maak een moodboard. Een moodboard is een verzameling van sfeerbeelden die laat zien welke interieurstijl bij je past en hoe je je ruimte wilt inrichten. En vooral: een moodboard geeft jouw woonstijl weer: van een trendy, klassiek, industrieel of minimalistisch interieur tot je favoriete kleur en accessoires. Het staat er allemaal op!
 2. Je mag zelf kiezen hoe je je moodboard samenstelt. Je kan bijvoorbeeld afbeeldingen uit magazines knippen, mooi samen op tafel neerleggen en fotograferen met je smartphone. Of misschien vind je het prettiger om online een bord te maken? Een goede website daarvoor is Pinterest. En wellicht heb je al een bord op Pinterest? Die mag je natuurlijk ook indienen. Zorg er bij Pinterest voor dat de instellingen van het bord op ‘openbaar’ staan.
 3. Verzamel op je moodboard afbeeldingen die jouw stijl tot uitdrukking brengen. Denk hierbij aan je favoriete kleuren, de materialen die je voorkeur hebben en bijvoorbeeld of je van strakke lijnen of ronde vormen houdt.

Je moodboard indienen

 1. Is je moodboard af en straalt het precies uit hoe jij je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte zou restylen? Ga dan naar woonboulevardheerlen.nl/interieurontwerper en vul het formulier in.
 2. Je hebt 2 opties om je moodboard in te dienen. Optie 1 is om een foto van je moodboard te uploaden. Deze foto mag maximaal 5 MB groot zijn. De toegestane bestandstypen zijn jpg, gif, png, pdf en doc. Optie 2 is om de url/hyperlink van je moodboard te kopiëren en in het daarvoor bestemde vak te plakken. Dit doe je als je bijvoorbeeld een Pinterest-bord met ons wilt delen. Leg ook in maximaal 1.000 tekens uit wat je interieurstijl is.
 3. Druk op de knop ‘Versturen’ en je inzending is binnen.
 4. Je ontvangt een bevestiging op je mailadres als je je moodboard hebt ingediend.
 5. Per persoon mag je 1 moodboard indienen.
 6. Als je een moodboard indient, stem je ermee in dat Woonboulevard Heerlen en Qmusic Limburg contact met je opnemen als je de hoofdprijs van € 3.000,- aan shoptegoed wint. Qmusic Limburg maakt in de ochtendshow van dinsdag 14 december de winnaar bekend, hiervoor neemt de dj een interview af met de winnaar. Tevens vindt een interview en fotografie plaats voor ons magazine THUIS, onze website en onze social media, zoals Facebook, Instagram en YouTube.
 7. Heb je een vraag over het indienen van je moodboard, dan kun je een mailtje sturen naar prijsvraag@woonboulevardheerlen.nl.
 8. Je kunt je moodboard indienen tot zondag 14 november 2021 23.59 uur.

Het beoordelen van de moodboards

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Wie kan meedoen?

Iedereen die een liefde voor styling heeft en woonachtig is in Nederlands of Belgisch Limburg, mag meedoen en een moodboard indienen.

Bekendmaking van de winnaars

Op dinsdag 14 december 2021maken we in de ochtendshow van Qmusic Limburg bekend wie de winnaar is van de hoofdprijs van € 3.000,- shoptegoed op Woonboulevard Heerlen samen met een onafhankelijk interieurontwerper. De winnaar wordt geïnterviewd door de dj van Qmusic Limburg. De overige winnaars ontvangen bericht van Woonboulevard Heerlen, telefonisch of per mail.

Ook maken we op 14 december 2021 op www.woonboulevardheerlen.nl/interieurontwerper bekend welke moodboards shoptegoed op Woonboulevard Heerlen hebben gewonnen. Alle deelnemers ontvangen hierover een bericht in hun mailbox. Over de winnende moodboards kan niet worden gecorrespondeerd.