Skip to content

We staan weer voor je klaar!

Met de zomer in aantocht, in een tijd waarin we niet zeker zijn van een onbezorgde vakantie, is de omdenker koning. Als wij niet op vakantie kunnen, dan moet de vakantie maar naar ons komen. 
 
Maak van je thuis de meest luxe en comfortabele vakantiebestemming die je ooit bezocht! Zet een mooie palm in je tuin, investeer in een werelds interieur, maak een wellness-resort van je badkamer of geniet van nachten in een gloednieuw king-size bed van wolkachtig comfort.
 
Tip voor de ultieme vakantiebeleving: Rij een rondje door de heuvels van Zuid-Limburg, arriveer op je thuis-vakantiebestemming en laat het genieten beginnen. 
 
Jouw bonusvoordeel: na je vakantie heb je nog jarenlang plezier van je investering.
 
Fijne vakantie!

Laat je inspireren

rekje met opgeruimd ondergoed

Gebruik die lentekriebels en leer organiseren als een pro

De lente: een heerlijk moment om de ramen open te gooien en een frisse wind door je huis te laten waaien. De meesten van ons kunnen de verleiding niet weerstaan

Hoe haal je binnen naar buiten?

Hmm, het is toch: Hoe haal je buiten naar binnen? Nee, we doen het dit voorjaar eens andersom. We gaan buiten lekker decoreren zoals we binnen ook zouden doen. Dus

Abracadabra: je oude meubels omgetoverd tot iets nieuws!

Je kent het vast wel: ineens ben je uitgekeken op dat kastje dat al jaren in de hoek saai staat te zijn. Hoe mooi is het dan dat je simpelweg

Thuis magazine

Al sinds jaar en dag verschijnt twee keer per jaar ons inspiratiemagazine THUIS. Dit magazine werd tot op heden in printvorm uitgegeven. Het lag o.a. als meeneemexemplaar in alle winkels op de woonboulevard en werd daarnaast onder een groot aantal huishoudens, huis aan huis verspreid.

De voorjaarseditie van THUIS 2021 is voor het eerst volledig digitaal zijn en zit boordevol wooninspiratie. Door het magazine volledig digitaal aan te bieden kunnen wij u nog meer meenemen in onze wereld. Heeft u bijvoorbeeld een mooi item gezien in het magazine en wilt u het direct shoppen? Dat kan, want u kunt vanuit het magazine eenvoudig doorklikken naar het artikel bij de betreffende winkel. Ook kunt u gelijk contact opnemen met een medewerker van de betreffende winkel om een vraag te stellen.