Het is feest op Woonboulevard Heerlen. Zuid-Limburg is alweer 25 jaar voorzien van een divers en compleet woonaanbod. 25 jaar gezellig woonwinkelen, 25 jaar inspiratie, 25 jaar mooie spullen voor in en rond het huis. Daarom aangeboden door de ondernemers van Woonboulevard Heerlen: diverse inspirerende interieuractiviteiten en leuke jubileumacties.

In het kader van dit mooie jubileum heeft Woonboulevard Heerlen een historische woonroute samengesteld. Bij diverse ondernemers tref je een informatiebord aan met leuke weetjes over een bepaald thema, tijdperk of productgroep. Een gezellige route langs diverse inspirerende winkels waarbij je meer te weten komt over wonen door de jaren heen en weer inspiratie kunt opdoen voor het eigen wonen de komende jaren. Ook zijn er bij veel ondernemers leuke jubileumacties te vinden. Veel wooninspiratie en voordelig winkelplezier gewenst!

JUBILEUMPROGRAMMA WOONBOULEVARD HEERLEN

Historische woonroute: van 29 september tot en met 6 november 2016 kun je een inspirerende jubileumroute volgen met leuke woonweetjes. Leer van vroeger en pas toe op je interieur van nu!

Inspiratiedagen: 4, 5 en 6 november kun je van 12 tot 16 uur terecht voor gratis tuin- en interieuradvies, inspirerende lezingen en een leuke upcycling workshop. Locatie: Leen Bakker, In de Cramer 66, Heerlen.

Interieurworkshops: leer meer over indeling, styling, kleur of verlichting, nu voor slechts €9,-
Persoonlijk interieuradvies, nu voor slechts €19,-

Ook interessant