Hoe belangrijk een goede nachtrust voor je is, hoeven we je ongetwijfeld niet meer te vertellen. Gezellig en zonder ochtendhumeur samen met je kinderen of partner opstaan, uitgerust en energiek op je werk verschijnen – nadelen zijn er eigenlijk niet. Maar wist je ook al hoe belangrijk de plek waar je slaapt kan zijn? Investeren in een goed bed, matras, nieuwe boxspring of mooi bedframe kan een hoop bijdragen aan je gezondheid, productiviteit en tevredenheid over het interieur.

Een goed bed: het investeren waard

Zonder een goed matras zul je geen goede nachtrust hebben. Het kopen van een matras is een duurzame investering, waar je goed over na moet denken en die het geld absoluut waard is. Een matras moet passen bij je persoonlijke slaapvoorkeuren en lichaamsbouw. Lees je voor het kopen dus in over de verschillende diktes, materialen en veringen die passen bij jouw slaapgewoontes. Wil je liever persoonlijk advies over het ideale matras? Laat je adviseren door één van de slaapadviseurs bij Tempur Factory Outlet Heerlen.

Tempur Factory Outlet Heerlen
Tempur Factory Outlet Heerlen

De boxspring: voor ultiem comfort

De boxspring is al langer een van de meest populaire slaapsystemen op de markt. Ga je voor het ultieme comfort? Dan kies je voor een boxspring. Met een goede boxspring kun je maar liefst tien tot vijftien jaar vooruit: echt een goede investering dus! Bij Swiss Sense wordt de keuze voor een boxspring je makkelijk gemaakt, door het ruime assortiment en op maat gemaakt advies.

Swiss Sense
Swiss Sense

Het oog wil ook wat

Heb je er ooit bij stilgestaan dat je bed één van de grootste meubels, of misschien zelfs het grootste meubel in je huis is? Een bed neemt al gauw heel veel ruimte in en behalve dat je er lekker in wil slapen, wil je natuurlijk ook dat het past bij je interieur. Ga bij de aanschaf van een nieuw bed niet zomaar voor de goedkoopste of simpelste optie, maar kies voor iets wat past bij je inrichting en persoonlijke stijl. Bij Jysk of Beter Bed hebben ze ongetwijfeld een bed dat aansluit bij jouw stijl én budget.

Jysk
Jysk

Écht uitrusten na een lange dag? Met de juiste keuze voor een nieuw(e) matras, bedframe of boxspring wordt neerploffen in bed elke avond een heerlijke beloning.

Beter Bed
Beter Bed

 

Ook interessant