Skip to content

DFS Banken

Welkom bij DFS – De Woonwinkel voor banken en eetkamer meubels

Je zou kunnen zeggen dat wij het een en ander over meubels weten, aangezien wij bijna een halve eeuw comfortabele, stijlvolle banken en fauteuils van hoge kwaliteit maken. Met meer dan 100 winkels in 7 landen, is er altijd wel eentje in de buurt. Wij zijn trots op onze langetermijninvestering in het Brits vakmanschap en het feit dat veel van onze banken zijn ontworpen en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

KOM LANGS BIJ DFS BANKEN

Kies uit prachtig ontworpen stoffen en leren banken met 2-zits, 3-zits en hoekbanken in verschillende kleuren, texturen en stijlen. Vergeet niet om de bijpassende fauteuil uit te kiezen om de hele sfeer van uw woonkamer tot in de details compleet te maken. Voor iets dat nog comfortabeler is, raden wij aan om een kijkje te nemen in onze recliner collectie en iedereen die op zoek is naar extra flexibiliteit zal zeker wat passends vinden in ons breed assortiment comfortabele slaapbanken.

Naast ons ruim aanbod aan comfortabele banken en andere woonkamermeubels, bieden wij ook eetkamermeubels, waaronder eetkamer tafels, eetkamer stoelen en kasten.

Telefoon: 0800 – 0135
Website: DFS Banken
Instagram: DFS Banken

Contact

DFS Heerlen
Woonboulevard Heerlen
In de Cramer 78b (plein 2)
6412 PM, Heerlen

Openingstijden