Skip to content

IKEA Heerlen

IKEA Heerlen

‘Onze visie is een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Ons bedrijfsconcept sluit aan bij die visie door het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.’ IKEA.nl/heerlen

Voor zo veel mogelijk mensen

Het IKEA concept vertrekt vanuit het idee een assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn, en niet slechts voor enkelingen. Dit bereiken we door functie, kwaliteit, design en waarde te combineren, steeds met de duurzaamheid voor ogen. Het IKEA concept is aanwezig in elk onderdeel van onze onderneming, van het ontwerp, de aankoop van grondstoffen, de verpakking en distributie tot ons bedrijfsmodel. Wij streven ernaar meer mensen de kans te geven thuis een beter leven te leiden.

Het IKEA concept gestalte geven

Het IKEA concept krijgt op diverse manieren gestalte: via onze woonwarenhuizen over de hele wereld, in de IKEA catalogus, via de website en apps, en natuurlijk het aller belangrijkste: wereldwijd in miljoenen woningen.
Contact

IKEA Heerlen
In de Cramer 142
6412 PM Heerlen
T. 0031 900 2354532
IKEA.nl/heerlen

6.2.5

Openingstijden

Let op:

Zweeds restaurant *
maandag t/m zaterdag: 12 – 19 uur
zondag: 12 – 17.30 uur

In ons restaurant zijn we door de Rijksoverheid verplicht iedereen vanaf 13 jaar te controleren op het coronatoegangsbewijs. Vanaf 14 jaar moet het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

*Let op. In uitzonderlijke gevallen kunnen de werkelijke openingstijden van het restaurant afwijken.