Skip to content

Sanders Meubelstad

Sanders Meubelstad

De ideale woonbelevenis

Sanders Meubelstad biedt u een complete woonbelevenis. Meer dan 50 interieurs met stijlen van landelijk tot modern en van klassiek tot eigentijds bieden inspiratie voor elke smaak. Met Sanders is het niet alleen heerlijk wonen, maar ook verdraaid lekker slapen. Wij bieden 1001 mogelijkheden om uw ideale boxspring helemaal zelf samen te stellen. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van topkwaliteit. Tot in detail op uw wensen afgestemd.

Ruim 50 jaar meubelervaring

Sanders is al meer dan 50 jaar een vertrouwd gezicht in meubelland. U vindt ons op elke grote meubelboulevard. Dankzij die 50 jaar ervaring bent u als klant verzekerd van een gedegen advies en betrouwbare service. Vanaf het moment dat u bij ons binnen stapt tot jaren na levering. Want ook als er onverhoopt iets mis gaat staan we voor u klaar.

Eigen collectie kwaliteitsmeubels

Onze winkels bieden u niet alleen een groot maar ook een uniek assortiment meubels. Meubels die we zelf samenstellen met leveranciers waar we van op aan kunnen. Zo hebben we namelijk maximale controle over de kwaliteit en kunnen we u steevast de beste prijs bieden.

5 jaar Totaalgarantie

Wij zijn de enige landelijke meubelspecialist die de standaard CBW-garantie automatisch uitbreidt naar 5 jaar Totaalgarantie. En dat geldt voor elk meubel dat u bij ons koopt. Zelf als er na jaren nog iets mis blijkt te zijn bent u dus verzekerd van een professionele oplossing.

Vraag de GRATIS woongids aan

De nieuwe Sanders Woongids is uit! Deze praktische woongids staat boordevol inspiratie en trends in diverse stijlen. Je krijgt handige tips van de woonexperts van Sanders. Daarnaast vindt u alle informatie voor het zelf samenstellen van een nieuwe bank, fauteuil of boxpring.

Wilt u ook graag geïnspireerd raken? Vraag de Woongids aan via de volgende link: www.sanders-meubelstad.nl/magazine

Contact

Sanders Meubelstad
In de Cramer 190
6412 PM Heerlen
T. +31 (0)45 562 06 10
www.sanders-meubelstad.nl

6.2.5

Openingstijden