Skip to content

X2O Badkamers

X2O Badkamers

Fris aan de dag beginnen in een badkamer die je dromen overtreft: heerlijk!  Daarom gaat X²O Badkamers speciaal voor jou voor méér.

Méér keuze

Met alle bekende merken onder één dak, kan je eindeloos combineren. Geniet van A-merken zoals Hasgrohe en Geberit, tegen de laagste prijs. Ontdek ook enkele merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Eens proeven van ons gigantisch assortiment? In onze showrooms tot 1900 m² ervaar je de sfeer en mogelijkheden van je nieuwe badkamer. Je vindt er tot 90 realistische badkameropstellingen. Elke badkamer kan je als totaalconcept overnemen of volledig personaliseren. Pas op: groot risico op badkamerdromen!

Méér korting

Gelukkig is de badkamer waar je niet van dúrft te dromen nu binnen handbereik. Bij X²O Badkamers krijg je topkwaliteit tegen de voordeligste prijs, met kortingen tot -50% op het volledige assortiment!

Méér service

Goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten helpen je droombadkamer samen te stellen. We staan je bij met persoonlijk advies en grondige productinformatie. Ook de klantendienst staat altijd met de glimlach voor je klaar.

Contact

In de Cramer 168
6412 PM Heerlen

Telefoon:
0458-080105

X2O

Openingstijden