De beste interieurontwerper van Limburg!

WOW! Wat hebben wij veel mooie moodboards ontvangen!

Dank jullie wel! Wat hebben jullie goed je best gedaan om prachtige moodboards te creëren. We vinden het tof om te zien hoe jullie je woning willen inrichten. Onze deskundige jury heeft een top 3 van winnaars gekozen. Proficiat!

De winnaars

1e prijs: Lia uit Geleen

De jury: Lia laat in haar moodboard haar ‘happy place’ zien: een woonkamer waarin ze tot rust kan komen na een lange dag werken. De pluspunten van haar moodboard zijn het duidelijke kleurpalet van natuurtinten en de mooie mix van natuurlijke materialen. Zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen laten haar woonstijl perfect tot leven komen. En last but zeker not least: we worden helemaal happy van de planten die Lia in haar favoriete interieur plaatst!

Gewonnen prijs: 1-op-1 shopsessie met een shoptegoed van € 3.000,- samen met een onafhankelijk interieurontwerpster uit te geven op Woonboulevard Heerlen.

2e prijs: Sanne uit Venlo

De jury: Sanne haar moodboard is een plaatje om naar te kijken. Het straalt rust uit en dat is precies wat ze wil benadrukken. Ondanks dat ze geen kleurpalet toevoegt aan haar moodboard, is wel duidelijk te onderscheiden dat ze houdt van lichte natuurtinten. Het moodboard is aan de abstracte kant waarbij de omschrijvende woorden uitleg geven. Als tip geven wij Sanne mee dat haar moodboard een praktische leidraad wordt als ze haar woonstijl duidelijk vertaalt naar een woonruimte.

Gewonnen prijs: shoptegoed van € 2.000,- uit te geven op Woonboulevard Heerlen.

3e prijs: Solange uit Maastricht

De jury: Solange omschrijft haar moodboard als Scandinavisch chique met minimalistische contrasterende accenten. De grote foto zorgt voor een goede basis, waarbij de materialen wol en marmer én het kleurpalet perfect passen. Het moodboard laat tot in de puntjes zien welke meubels en accessoires ze in huis wilt plaatsen. Om een chique Scandinavische stijl te creëren, kan Solange nog wat meer voor warme materialen zoals walnoothout en voor textiel met Scandinavische patronen kiezen.

Gewonnen prijs: shoptegoed van € 1.000,- uit te geven op Woonboulevard Heerlen.

Aanmoedigingsprijs

Tot onze verrassing hebben leerlingen uit groep 4 t/m 8 van Basisschool Titus Brandsma uit Brunssum moodboards gemaakt van hun droomslaapkamer. Tijdens een creatieve workshop over inrichten lieten ze hun ontwerptalenten zien. We zijn blij verrast door de kwaliteit van de ingediende moodboards en willen Juf Maud bedanken voor het delen van deze prachtige moodboards met ons.

Winnaars aanmoedigingsprijs

Deze leerlingen winnen onze aanmoedigingsprijs: een compleet verzorgde interieurworkshop. Hopelijk kunnen wij jullie enthousiasme nog verder aanwakkeren, want Limburg is een aantal toekomstige interieurontwerpers rijker!

Over de uitslag mag niet gecorrespondeerd worden.