De beste interieurontwerper van Limburg!

WOW! Wij hebben zoveel inspirerende moodboards ontvangen dat wij 2 dagen nodig hebben gehad om elk moodboard te bekijken en beoordelen. Jullie creativiteit en enthousiasme laat ons zien dat er in Limburg veel talent rondloopt.

Wij wensen je veel plezier bij het restylen van je woning. Doe je volgend jaar weer mee?

De winnaars

1e prijs: Lianne uit Sittard

De jury: Lianne haar moodboard springt er meteen uit. Het is de perfecte leidraad voor het restylen van haar interieur. Zo combineert ze diverse materialen, warme en koude tinten en lichte en donkere kleuren waardoor een mooi en persoonlijk geheel ontstaat. Ze is erin geslaagd om de essentie van haar woonstijl te laten zien.

Gewonnen prijs: 1-op-1 shopsessie met een shoptegoed van € 3.000,- samen met een onafhankelijk interieurontwerpster uit te geven op Woonboulevard Heerlen.

2e prijs: Joelle uit Geleen

De jury: Joelle kiest voor een mooi kleurenpalet waardoor haar interieur rust uitstraalt. Het hele plaatje klopt! Het gebruik van verschillende materialen, ton-sur-ton kleuren en het toevoegen van een bijpassend sfeerbeeld zorgt voor een geheel. Het moodboard is gebaseerd op een reeds bestaande ruimte. Wij zijn dan ook benieuwd naar Joelle’s kwaliteiten bij het restylen van een nog op te knappen ruimte.

Gewonnen prijs: shoptegoed van € 2.000,- uit te geven op Woonboulevard Heerlen.

3e prijs: Noor uit Heusden-Zolder

De jury: Noor is studente architecturale binnenhuiskunsten in Hasselt. Noor heeft een eigen unieke stijl: strak, minimalistisch en toch warm mét een voorkeur voor bijzondere materialen zoals marmer, goud en fluweel. Als tip geven wij Noor mee om haar Pinterest-bord de volgende keer te reduceren tot de kern, zodat haar woonstijl in een oogopslag tot uiting komt.

Gewonnen prijs: shoptegoed van € 1.000,- uit te geven op Woonboulevard Heerlen.

Aanmoedigingsprijs

Tot onze verrassing hebben een aantal junior interieurontwerpers meegedaan aan onze wedstrijd. Gwen (12) uit Sittard, Joy (12) uit Sittard, Melle (13) uit Bunde, Janne (12) uit Leveroy, Femke (9) uit Sittard en Lara (12) uit Kerkrade.

Zij winnen onze aanmoedigingsprijs: een ticket voor een van onze interieurworkshops en een wooncheque ter waarde van € 50 vrij te besteden op Woonboulevard Heerlen. Hopelijk kunnen wij jullie enthousiasme nog verder aanwakkeren!

Over de uitslag mag niet gecorrespondeerd worden.