Vraag het Jenneke!

Op dit moment brengen wij een groot deel van onze tijd noodgedwongen in en om het huis door! Met het zonnetje hoog aan de hemel, kan het niet anders dan dat er voorjaarskriebels ontstaan. Onder normale omstandigheden zou dit hét moment zijn om een bezoek te brengen aan Woonboulevard Heerlen om voorjaarsinspiratie op te doen.

Hoewel een deel van onze winkels met inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen geopend is, kunnen wij ons voorstellen dat jij je op dit moment ook graag online laat inspireren en adviseren! Daarom kun je vanaf nu met al jouw woonvragen terecht op onze website. Dus wil je weten welke kamerplant het beste op jouw vensterbank zal passen, zoek je een slimme oplossing om orde te scheppen in rommelige keukenkastjes, heb je een braakliggend stukje tuin waar je invulling voor zoekt of ben je op zoek naar een geschikte kleur voor op de wand? Vraag het Jenneke! en vul hieronder het formulier in!

PS. Wist je dat als extra service een aantal meubel-, keuken- en sanitairwinkels privé shopsessies aanbieden? Overweeg je om een bezoek te brengen aan onze winkels en wil je met een specialist in gesprek gaan? Dan adviseren we je om vooraf telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden voor een één-op-één shopsessie te bespreken met de betreffende winkel, met inachtneming van de hygiënemaatregelen. Zo ben je verzekerd van de juiste aandacht voor jouw woonvraag. 

Vraag het Jenneke!

Samen met onze interieurspecialisten Petra en Ingrid, gaat zij de komen tijd zoveel mogelijk van jullie vragen beantwoorden. Volg ons via facebook en wie weet wordt jouw woonvraag binnenkort beantwoord!